O oază urbană

Only Good Mood

Am vrut să creăm o cafenea puțin altfel pentru Alba Iulia, mai plină de viață. În care fiecare să găsească o stare de spirit bună, care să încânte, nu doar prin preparate, dar și prin ambianță. Iar toate astea am vrut să fie reflectate începând prin nume, logo și elementele de decor.

Mobilierul și obiectele de decor creează un joc aparte între confortul citadin și spiritul liber și exotic apropiat de Cartea Junglei, care alături de băuturile rafinate și de specialitate oferă întregului local o ambianță armonioasă și cosmopolită.

Cafea de specialitate

speciality coffee is a hug in a mug

Felul de preparare a cafelei la esspresor și metode inovatoare de brewing, oferă oaspeţilor o nouă experiență și un spectacol inedit al aromelor. Se poate lua și cafea la pachet, în recipiente simpatice și biodegradabile, special realizate pentru coffee to go.

Principalul furnizor de cafea este Alikof, din Cluj-Napoca, cu o vastă experiență (10 ani) în domeniul cafelei de specialitate.

Mirosul proaspăt al boabelor prăjite de cafea este completat de aromele surprinzătoare ale ceaiurilor și infuziilor atent selecționate, aducând în meniu unele dintre cele mai cunoscute rețete japoneze.

Drink with friends

in the MOOD for some fun

Trăim într-o junglă urbană, avem nevoie de o oază prietenoasă unde să ne încărcăm bateriile, un loc zen în care fiecare să se destindă și să savurăm băuturi de calitate.

Oferta de băuturi cuprinde o mini colecție de vinuri, dar și bere, băuturi spirtoase și lichioruri lichioruri de la B.D.G. Import, necesare preparării cocktail-urilor exotice, ca fiecare să se poată bucura de gusturile preferate.

Long Story Short:

locul nostru preferat pe care îl împărțim cu voi

Bartender seara și barista dimineața, George Balika este un tânăr antreprenor cu o experiență de 17 ani în domeniul HoReCa, atât în țară, cât și în străinătate, în diferite țări, precum Cipru, Scoția. N-a dorit să se plafoneze și prin idei mari și gândite minuțios, a pus la cale un plan de afaceri pe care l-a înscris în cadrul unui concurs de proiecte cu finanțare nerambursabilă, Start-UP Hub: Laboratorul antreprenorilor, din cadrul programului „România Start-Up Plus”, implementat de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, în parteneriat cu Konfida.

În această nouă aventură l-a cooptat pe prietenul său din copilărie, Andrei Pop, care are o experiență de 15 ani în același domeniu și care i-a împărtășit dorința de a deține „ceva al lor”.

E mai ușor alături de prieteni, iar acum se îndreaptă împreună spre împlinirea visului de a dezvolta o afacere în care să îmbine pasiunea pentru acest domeniu și experiența acumulată.

Ne dorim ca The Mood să fie pentru voi, oaspeții noștri, locul în care vă veți găsi echilibrul și entuziasmul de fiecare dată când ne veți trece pragul, pentru a savura o cafea gustoasă, a vă relaxa cu un vin bun sau a vă binedispune printr-un cocktail ingenios.

PROGRAM SPECIAL – CARANTINĂ

LUNI – SÂMBĂTĂ: 8:00 – 15:00

COFFEE TO GO

Speciality Coffee is a Hug in a Mug

GOODIES

Jumătăți delicioase alături de cafea