Vă invităm la evenimentul Glass & Class!  O seară plină de rafinament, cu degustare de VINURI PREMIUM.
Vinurile 93+ au fost atent selectate de la crame de prestigiu din Franța, Italia, Spania, Chile și SUA și vor fi acompaniate de brânzeturi fine.
🍷Alta Alella – Cava Laieta Gran Reserva 2018 (Spania)
🍷Chateau Lavernette – Pouilly-Fuisse vers Châne 2020 (Franța)
🍷Valle Secreto – Private Cabernet Sauvignon 2016 (Chile)
🍷Clos Galena – Galena 2019 (Spania)
🍷Piandimare – MAJA Montepulciano d`Abruzzo 2016 (Italia)
🍷Klinker Brick – Old Ghost Old Vine Zinfandel 2017 (SUA)
# S P E C I A L G U E S T
🤵 Bogdan Raul Todor, sommelier & wine storyteller, care ne încântă cu stilul, eleganța și pasiunea sa pentru vinuri, ne va ghida în descoperirea frumuseții și versatilității vinurilor. Ne va demonstra, încă o dată, că vinul este mai mult decât o licoare care leagă prietenii.
🤵 Tudor Personal Tailor pentru nota classy, care ne va prezenta cum ținutele se remarcă prin calitate, rafinament și detalii personalizate.
Tudor Personal Tailor are la baza o inspirație britanică și maiestrie italiană. Un concept custom-made reinventat într-o sincronizare a perfecțiunii croitoriei de tip englezesc, cu o aplecare asupra nevoilor clientului în dinamica cotidiană contemporană. Misiunea Tudor Tailor fiind aceea de a rafina și a transforma simpla nevoie de a purta un costum într-o plăcere, o atitudine, un stil de viață.
http://www.tudor-tailor.com/
📷 Cronica evenimentului GLASS & CLASS va fi surprinsă într-un album foto cu povești de partenerii noștri Slove Media. O agenție de media neobișnuită, cu pasiune pentru storytelling și visual design.
📍 The Mood | Alba Iulia, Piața Iuliu Maniu Nr.26.
🎟️Taxa de participare: 190RON/ persoană.
📞 Rezervarea locului este necesară, până joi, 16 febr, la: 0742 462 519.
Locul va fi considerat rezervat după achitarea unui avans în valoare de 90RON.
Vă așteptăm cu drag! 🍷