Am ajuns la episodul cu numărul 4 al serilor cu bun gust la The Mood!
De data aceasta, vom călători pe tărâmuri franțuzești și vom descoperi ruta vinurilor nobile de pe Valea Loarei până în Bordeaux.
Ne așteaptă o seară cu degustare de vinuri franțuzești de înaltă clasă & brânzeturi maturate, acompaniate de povești delicioase, provenite dintr-o istorie grandioasă.
# S P E C I A L G U E S T
🤵 Îl vom avea alături ca să despicăm firul în cât vrem noi despre noblețea vinurilor franțuzești pe Bogdan Raul Todor, sommelier & wine storyteller.
📍 Dragi noștri prieteni The Mood, cunoașteți deja unde ne găsiți, dar vom nota aici adresa pentru cei care vor fi în trecere în Alba Iulia: Piața Iuliu Maniu Nr.26.
📞 Rezervarea locului este necesară, până joi, 12 mai, la: 0742 462 519.
🎟️Taxa de participare: 150RON/ persoană.
Locul va fi considerat rezervat după achitarea unui avans în valoare de 50RON.
🇫🇷 Sunteți invitați să vă lăsați în compania #onlygoodvibes, răsfățați de noblețea gusturilor franțuzești și cuceriți de povestea vinului de pe Valea Loarei, evident tot pe ritmuri francofone.
📸Amintirile foto le va cuprinde în album Slove Media >> https://slovemedia.ro/
Vă așteptăm cu drag! 🍷
P.S. Detalii despre eveniment: https://fb.me/e/3ivTGXNAB
_______
„VIN la The Mood” event face parte din „Seri cu bun gust”. O serie de evenimente menite să vă scoată din casă spre o oază contemporană, unde vă veți putea bucura de conversații captivante, veți gusta băuturi inedite și veți petrece un timp de calitate între prietenii urbei noastre și musafirii pe care îi vom avea.
Dacă vrei să venim noi la tine pentru evenimente super wow, dă-ne un semn: Bar mobil & Events – The Mood